Contact

Vragen of opmerkingen? Geen punt! Neem contact met onze support op via onderstaande opties. 

Bel mij terug!

Direct persoonlijk contact?

Telefoon

Contactverzoek

Vul enkele gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact op.

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Over het algemeen werken wij in de randstad. Vanuit de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Nijmegen krijgen wij de meeste opdrachten binnen. Maar dat betekent niet dat we andere locaties niet bezoeken. Regelmatig bevinden we ons ook in andere delen van het land. Aarzel niet en vraag na wat de opties zijn.

Hoe snel kan een inspectie plaatsvinden?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Het lukt in de meeste gevallen binnen 1 á 2 weken. Of het inplannen van het bezoek aan de woning binnen deze termijn lukt, ligt mede aan de mogelijkheden van de huurders.

Wij raden je aan tijdig een aanvraag bij ons te doen om meer keuzevrijheid hierin te hebben.

Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten ontvang?

Wij garanderen het opleveren van de documenten binnen 4 werkdagen nadat de inspectie heeft plaatsgevonden. Dat is onder voorwaarde dat alle relevante informatie (tijdig) door jou aangeleverd is.

Wat zijn de opties indien het resultaat tegenvalt?

Er zijn diverse opties bij een tegenvallend resultaat. Dat ligt ook aan de type dienst dat uitgevoerd is.

 

  • Met een verbeterrapport maken wij in een kort overzicht duidelijk wat de opties zijn om de resultaten te verbeteren door de woonvoorzieningen te optimaliseren.  Bijvoorbeeld aanpassingen aan de  keuken en de badkamer.
  • Dit verbeterrapport kan ook gericht zijn op energetische aanpassingen zodat het energielabel beter wordt. Dat levert voor een puntentelling huurwoning ook nog meer punten op.
  • In sommige gevallen loont het op eventuele geplande wetswijzigingen te anticiperen.
Kan ik de berekening zelf maken?

Op diverse websites kan je online berekeningen maken. Ervaring leert dat de berekening onderdelen bevat die op meerdere manieren te interpreteren zijn. Ook zijn diverse regels en uitzonderingen vaak niet volledig in de gratis online formulieren. Deze onvolledigheden kunnen een belangrijk verschil maken in het resultaat.

Bij het vaststellen van een maximale huurprijs, volgens het puntenstelsel, is uitzoekwerk en ervaring vereist. Wij raden aan dit door een ervaren partij te laten doen aangezien de (financiële) gevolgen van de berekening groot zijn.

Zijn er actuele subsidies voor verbetering?

Wij houden ons in hoofdzaak niet met subsidies bezig. Er zijn geen of slechts beperkte subsidies voor de meeste eigenaren van huurwoningen. 

Informatie over actuele regelingen zijn online te raadplegen via www.verbeterjehuis.nl of energiesubsidiewijzer. 

Werken jullie ook in opdracht van huurders?

Normaliter zijn onze opdrachtgevers verhuurders. In verband met mogelijke belangenconflicten nemen we zelden opdrachten aan van huurders. Dat wil niet zeggen dat wij partijdig zijn. Een keuring is altijd onafhankelijk en waarheidsgetrouw. Dat is ook in ons belang, in het belang van de verhuurder en in het belang van de huurder.