Adviesrapport

Voorafgaand aan het advies doen wij een intake. Hiermee krijgen wij inzicht in jouw wensen en kunnen wij gericht een advies opstellen.

Advies voor woningen aanvragen

Mocht je na de inspectie toch een hogere score willen realiseren, dan kan je een adviesrapport aanvragen. Wij maken met 5 tot 15 pakketten in dit rapport duidelijk, hoe een beter energielabel en/of hogere huurprijs mogelijk gemaakt kan worden. 

Met elk pakket wordt in klare taal duidelijk gemaakt hoe het energielabel verbeterd kan worden en/of de huurprijs gemaximaliseerd kan worden.

Voor het puntensysteem wordt er gekeken naar opties om de woonvoorzieningen te verbeteren. Voor het energielabel wordt alleen gelet op de energetische verbetering, dit correspondeert met de sprong in labelklasse. Je kan hierbij denken aan bouwkundige maatregelen  (isolatie/beglazing) en maatregelen gericht op aanpassingen van de installaties. 

Waarom een advies laten opstellen slim is

Informatieverstrekking

Je krijgt belangrijke voorkennis in handen. Je kan zo een betere keuze maken over wat je doet met je huurwoning.

Oplossingen
Oplossingen binnen handbereik

Een lager resultaat dan verwacht? Met een adviesrapport wordt inzichtelijk gemaakt wat wél mogelijk is.Wat de situatie ook is, wij vinden een oplossing. Neem direct contact op!

Wat kost een adviesrapport?

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Kijk wat het beste bij jouw situatie past.

Advies ter verbetering energielabel en/of huurprijs

vanaf

€125

Niet geliberaliseerd? Niet getreurd. Wij hebben de ervaring in huis om o.a. met handigheidjes het resultaat te maximaliseren.

Puntentelling huurwoning + energielabel 

vanaf

€275

Bij dit pakket geven we de grootste korting. Puntentelling.nl verzorgt dan niet alleen de huurprijsberekening maar ook het label.